Conducere la nivel național

Conducere la Nivel Național

Decizie politică, conducere executivă, control, etică, arbitraj și administrative

Congresul LUP

Este organul suprem de decizie politică al partidului și reunește totalitatea membrilor LUP sau a delegaților acestora. Se întrunește o data la patru ani si în sesiune extraordinară la solicitarea a jumătate din membrii CP sau a două treimi din membrii BEN. Primul Congres se reunește cel mai târziu la un an de la înființarea partidului.

Consiliul Național

Este organul de decizie politică al partidului între două Congrese și se reunește cel puțin o dată pe an la convocarea președintelui partidului. Poate fi convocat, ori de câte ori este nevoie, în sesiuni extraordinare, la convocarea președintelui LUP, la solicitarea a cel puțin jumătate din membrii săi sau a două treimi din numărul total al membrilor BEN

Biroul Executiv Național

Este organul de conducere executivă al partidului compus dintr-un număr de membri de drept și de cel puțin un număr egal de membri aleși de CN pentru o perioadă de patru ani din rândul membrilor LUP care nu dețin și alte funcții de conducere în partid la nivel național, funcții elective sau guvernamentale. Se întrunește lunar și ori de câte ori este nevoie la solicitare a două treimi din numărul total al membrilor săi.

Resurse Online

Noutăți și Actualizări

Fii la curent cu noutățile partidului Liga pentru Unificarea Patrioților – LUP

Partidul Liga pentru Unificarea Patrioților - LUP © 2022. Toate Drepturile Rezervate