Echipa

Mesajul
Membrilor Fondatori

Noi, Tudorel DUȚĂ, Dumitru LUPESCU, Edmond MILEA, Vasile MURARIU, Viorel PINTEA și Sorin RÎMBU, membri fondatori ai noului partid politic denumit sugestiv și provocator Liga pentru Unificarea Patrioților, având o prescurtare la fel de sugestivă și incitantă, LUP, am demarat acest proiect politic cu încredere și convingere.
Suntem încrezători că vom aduce alături de noi oameni cu caracter și de mare calitate, adevărații profesioniști – patrioți ai țării, care să ofere o alternativă serioasă, credibilă și eficientă, la clasa politică dezamăgitoare de după 1989.
Suntem convinși că vom construi împreună un partid politic complet nou, modern, echilibrat și pragmatic, cu adevărat democratic și curat, pus exclusiv în slujba cetățenilor onești, adresându-ne în special, dar nu numai, celor care nu s-au simțit și nu se simt reprezentați de partidele aflate pe scena politică românească.
Construirea unui partid politic de la zero este un act de mare responsabilitate. Față de țară și față de românii și româncele ce vor găsi în principiile și valorile noastre calea cea mai potrivită către ridicarea țării și a oamenilor săi acolo unde le este locul. Am făcut acest pas important cu încrederea și bucuria că vom marca în mod pozitiv viitorul României și al cetățenilor români, oriunde s-ar afla.
Români patrioți,
Este momentul să ieșim din această stare de indiferență și să trecem la acțiune. Viitorul țării și al copiilor noștri ne interesează pe toți!
Veniți alături de noi, căci avem multe de făcut împreună!
Să fie într-un ceas bun!
Doamne-ajută!

 

Implică-te și tu în Schimbare!

AJUNGE cu distrugerea României, STOP jafului și fărădelegilor!

Ajunge cu hoția, cu minciuna, cu trădarea, cu încălcarea Constituției și a legilor, cu disprețul față de proprii cetățeni!

Ajunge cu distrugerea educației, sănătății, mediului și capitalului românesc!

Ajunge cu dezrădăcinarea poporului și umilirea propriilor cetățeni, stop depopulării țării!

Ajunge cu îndatorarea nejustificată a țării și amanetarea viitorului neamului românesc!

Ajunge cu perpetuarea clasei politice post-decembriste demagogice, populiste, compromise și corupte!

Vino alături de noi și să trecem la treabă!

Noutăți și Actualizări

Fii la curent cu noutățile partidului Liga pentru Unificarea Patrioților – LUP

Partidul Liga pentru Unificarea Patrioților - LUP © 2022. Toate Drepturile Rezervate