Sorin Rîmbu

Biografie

Este antreprenor și conduce o companie privată de training și produse educaționale.
A absolvit Școala Militară de Ofițeri Activi de Tancuri și Auto ”Mihai Viteazul”, Pitești, (1986-1989) și diverse cursuri de specializare militare servind țara ca ofițer activ specializat în analiză, protecția informațiilor și informații militare până în anul 2005 când a trecut în rezervă la cerere pentru a intra în mediul privat de afaceri.
Este licențiat în Științe Administrative, ASE București, (1995-1999), are un Masterat în Științe Politice specializarea ”Putere Executivă și Guvernamentală” la SNSPA București, (1999-2001) iar după anul 2005 a dezvoltat o carieră managerială în poziția de regional manager într-o companie multinațională din industria financiară și de asigurări (2005-2009), director executiv într-o companie româno-slovacă din domeniul nanotehnologiilor (2009-2014) și director de operații într-o companie de business cognitiv și tehnologii digitale (2014-2021).

Este pasionat de studiul ”științelor creierului”, neuroștiințele, fiind autorul primului program de formare în NeuroLeadership și NeuroVânzări implementat timp de 12 luni în cadrul unei multinaționale din România.
Este autorul a mai multor lucrări și articole publicate în presă, emisiuni radio și apariții TV în programe de specialitate și de asemenea, este autorul a mai multe programe educaționale din domeniul dezvoltării personale și a carierei.
Începând cu anul 2022 s-a implicat activ în elaborarea documentelor Ligii pentru Unificarea Patrioților (LUP), fiind unul dintre cei șase membri fondatori. fondatori.

Contact

field is required
field is required
field is required

Luni – Vineri: 8:00 – 16:00

Noutăți și Actualizări

Fii la curent cu noutățile partidului Liga pentru Unificarea Patrioților – LUP

Partidul Liga pentru Unificarea Patrioților - LUP © 2022. Toate Drepturile Rezervate