Elena Păpușa Costache

Biografie

Doamna Costache (Știrbescu) I.P. Elena Păpușa și-a petrecut aproape întreaga viață în oraşul Târgovişte, vechea capitală a Ţării Româneşti. A absolvit Școala Normală în anul 1993 și a devenit cadru didactic pentru învățământul primar în același an. A predat la mai multe școli și chiar la o grădiniţă, având 29 ani de vechime în învăţământ. Și-a continuat studiile mai târziu și am absolvit Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia din Târgoviște cu specializarea Limba și literatura română-Limba și literatura engleză, iar apoi a urmat cursurile de Master, programul Multilingvism și interculturalitate în context european la aceeași facultate. Este profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială Coresi din anul 2011.

A ieşit în stradă în 1989 alături de tatăl său Ştirbescu Ilie Petre şi alături de fraţii săi Ştirbescu Ştefan, Ştirbescu Spiridon şi Ştirbescu Nicolae .
Nu a făcut parte din partide politice până în anul 2019 când s-a înscris la USR Târgovişte , dar dezamăgită de fricţiunile din partid s-a retras și și-a dat demisia.
Nu deţine şi nu a deţinut funcţii publice. În prezent este membru al LIGII pentru UNIFICAREA PATRIOȚILOR.

Contact

field is required
field is required
field is required

Luni – Vineri: 8:00 – 16:00

Noutăți și Actualizări

Fii la curent cu noutățile partidului Liga pentru Unificarea Patrioților – LUP

Partidul Liga pentru Unificarea Patrioților - LUP © 2022. Toate Drepturile Rezervate